Dét at udvikle forretningsstrategi skal ikke være kedsommeligt skrivebordsarbejde. Vi tilbyder en unik strategipakke, med højt til loftet: Strategiudvikling Live

Vi er ikke et sekund i tvivl: Jeres virksomhed er unik. Det er ikke noget, vi skriver, for at smigre, men fordi vi ved, at ikke to virksomheder er ens.
For at udvikle en vinderstrategi, skal I sætte fokus på dét, der gør jeres virksomhed unik. I skal sætte målet og lægge vinderstrategien. Men al erfaring viser, at det er lettere sagt end gjort!

Vi tilbyder en 7-trins strategipakke. Vores ambition er at gøre det let for jer at nå jeres mål. Forløbet strækker sig over 7 gange 3 timer, hvor ledelse, medarbejdere og eventuelle gæster brainstormer, deler viden og idéudvikler sammen.

iStock_000000305032Medium

Scorpio Strategi har det som erklæret mål, at gøre det inspirerende, trygt og overskueligt at arbejde med forretningsudvikling:
  • Vi tilrettelægger 7-trins forløbet i tæt samarbejde med jer.
  • På de 7 strategimøder fungerer Scorpio Strategi som ordstyrere, og indleder møderne med en præsentation, der i ord og billeder gør det klart, hvad formålet med det enkelte trin er.
  • Vi gennemfører sammen med jer baggrundsresearch og analyse, så vi er sikre på, at vi får alle aspekter med, når vi udvikler strategien ”live”.
  • Efter hvert strategimøde udarbejder vi et meget kortfattet, letlæseligt notat, der opsummerer de vigtigste ideer og konklusioner.
  • Scorpio Strategi står for udarbejdelsen af den samlede forretningsstrategi og den konkrete handlingsplan.
  • Når den samlede forretningsstrategi er på plads, præsenterer vi sammen den og handlingsplanen for medarbejderne
  • Efter 3 måneder gennemfører vi et strategisk SnapShot hos jer for at sikre, at I er på rette kurs